Koeltechniek

Ontwerp, realisatie, onderhoudsplan

Home » Koeltechniek

De bewaarconditities zijn voor elk product verschillend, daarom is koeladvies altijd advies op maat. Of het nu gaat productie of opslag, installaties met kleine of juist grote capaciteit. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de realisatie en het bijbehorende onderhoudsplan is Airco Techniek Noord een belangrijke toegevoegde waarde voor ieder koeltechnisch project. Met onze expertise en jarenlange praktijkervaring bent u als professioneel gebruiker verzekerd van de juiste (lage) temperatuur die uw unieke situatie vergt.

Voor wie wij werken

Onze klanten en projecten zijn zeer uiteenlopend. Zo verzorgen wij het ontwerp, de nieuwbouw, het onderhoud en de reparaties van koel installaties voor bijvoorbeeld kleine bakkerijen en slagerijen, agrarisch of commercieel gebruik. Onze projecten variëren van kleine koelcellen tot grote koelhuizen en centrale pomp systemen. Ook werken wij in sommige gevallen in de onderaanneming voor grote installatiebedrijven. In het geval van grote koel- en proces installaties reizen wij naar klanten over de hele wereld.

Airco Techniek Noord Koeltechniek ontwerpen
Airco Techniek Noord Koeltechniek onderhoud

Onderhoud

Bij Airco Techniek Noord staat persoonlijk contact voorop, u heeft slechts 1 aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Korte communicatielijnen en begrijpelijke taal, dat is ons motto.
Regelmatig onderhoud aan uw installaties is van groot belang. Afhankelijk van waar de installaties opgesteld zijn hebben deze vaak veel te verduren.
Doordat installaties vervuild raken verslechtert de werking, worden ze gevoeliger voor storingen en zal de levensduur over het algemeen korter zijn. Door periodiek onderhoud uit te laten voeren zorgt u ervoor dat de installaties zo goed mogelijk blijven werken.
Heeft u geen koelcel maar een andere koel installatie zoals bijvoorbeeld een koudwater machine (chiller), snelkoeler of een koelvitrine? Ook deze kunnen wij repareren en/of onderhouden.

Advies of prijsopgave nodig?

Heeft u advies nodig of wilt u weten wat een reparatie of onderhoudscontract kost? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor Airco Techniek Noord?

Airco Totaal installateur

Totaal- installateur

Kleine of grote projecten, wij houden het overzicht. Doordat wij uw project kunnen ontwerpen, installeren en onderhouden weten wij als geen ander hoe het project is opgebouwd en kunnen wij het meest efficiënt werken.
Airco gecertificeerde experts

Gecertificeerde experts

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring en zijn gediplomeerde F-gassen erkende monteurs. Uw installatie is in handen van gekwalificeerde vakmensen met de laatste vakkennis.

Airco wij denken met u mee

Wij denken met u mee

Kwaliteit, service en persoonlijke benadering is ons handelsmerk. Wij onderscheiden ons door met u mee te denken en geven u graag advies. Samen met u bereiken wij het beste en mooiste eindresultaat.

Wij werken met de beste merken

Airco Techniek Noord werkt voornamelijk met A-merken, maar wij zijn merk- onafhankelijk. U bent vrij om een installatie van een ander merk te kiezen. Enkele A-merken die wij adviseren:
Daikin Airco logo
Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning logo
Carrier Airconditioning logo
Johnson Controls logo
GEA logo
Snowkey ijsmachines logo

Wat wij nog meer doen

Airco

Airconditioning

Vriestechniek

Vriestechniek