Over ons

Airco Techniek Noord uit Groningen

Home » Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring in airco-, koel- en vriestechniek

Na 10 jaar werkzaam in de installatie-techniek bij GEA Grenco, zijn we in 2008 gestart met onze eigen onderneming Airco Techniek Noord, gevestigd in Groningen. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden airconditioning, centrale koel- en vries installaties en ijsmachines.

Waarom kiezen voor Airco Techniek Noord?

Airco Totaal installateur

Totaal- installateur

Kleine of grote projecten, wij houden het overzicht. Doordat wij uw project kunnen ontwerpen, installeren en onderhouden weten wij als geen ander hoe het project is opgebouwd en kunnen wij het meest efficiënt werken.
Airco gecertificeerde experts

Gecertificeerde experts

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring en zijn gediplomeerde F-gassen erkende monteurs. Uw installatie is in handen van gekwalificeerde vakmensen met de laatste vakkennis.

Airco wij denken met u mee

Wij denken met u mee

Kwaliteit, service en persoonlijke benadering is ons handelsmerk. Wij onderscheiden ons door met u mee te denken en geven u graag advies. Samen met u bereiken wij het beste en mooiste eindresultaat.

Wij werken met de beste merken

Airco Techniek Noord werkt voornamelijk met A-merken, maar wij zijn merk- onafhankelijk. U bent vrij om een installatie van een ander merk te kiezen. Enkele A-merken die wij adviseren:
Daikin Airco logo
Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning logo
Carrier Airconditioning logo
Johnson Controls logo
GEA logo
Snowkey ijsmachines logo

Gecertificeerd

Hoewel duurzaamheid belangrijk is en de eisen en de wetgeving omtrent het gebruik van chemische koudemiddelen zoals F-gassen steeds strenger wordt, komt het gebruik van chemische koudemiddelen nog steeds veelvuldig voor. Om aan deze strenge eisen te kunnen blijven voldoen is Airco Techniek Noord gecertificeerd conform de STEK (F-gassenverordening) en de richtlijnen en eisen van het BLR100. Airco Techniek Noord is aangesloten bij het STEK, een absolute garantie voor kwaliteit en professionaliteit van leveranciers en installateurs in de klimaattechniek en koeltechniek.

Daikin Airco logo
Daikin Airco logo

Onze expertise

Airco

Airconditoning

Koeltechniek

Koeltechniek

Vriestechniek

Vriestechniek