Vriestechniek

Vriesinstallaties en ijsmachines

Home » Vriestechniek

Steeds meer bedrijven kiezen voor natuurlijke en duurzame koudemiddelen zoals ammoniak (NH3), CO2 en propaan koel- en vriesinstallaties. De natuurlijke koude middelen zoals NH3 worden meestal in de vriestechniek toegepast. Zoals NH3 pomp systemen in directe of indirecte systemen voor IQF, vriestunnels, navriezers, horizontale platen- vriezers en vriescellen. Airco Techniek Noord heeft veel waardevolle kennis opgedaan in de praktijk en is hierdoor een toonaangevende installateur van vriesinstallaties in zowel binnen- als buitenland.

IJs installatie

Schilfer- ijsmachines en ijsmachines van Airco Techniek Noord worden geselecteerd op basis van strenge criteria. Wij leveren en installeren alleen de beste kwaliteit ijsmachines. Door de jaren heen hebben wij het voorrecht gehad om enkele grote scherf ijs installaties met een productie capaciteit van 90 Ton/24 uur te mogen leveren, installeren, inbedrijfstellen en te onderhouden in de visserij. Vis is een kwetsbaar product en moet daarom met zorg worden bewaard. Wij leveren, installeren en onderhouden vele soorten ijsmachines van diverse merken.

Vriestechniek ijsmachine
Vriestechniek ijsmachine

Voor wie wij werken

De klanten van Airco Techniek Noord zijn zeer uiteenlopend. Zo verzorgen wij de nieuwbouw, het onderhoud en de reparaties van vries installaties. Van kleine vriescellen tot grote vrieshuizen en centrale pomp systemen. Ook werken wij in sommige gevallen in de onderaanneming voor grote installatiebedrijven. In het geval van grote vries- en proces installaties reizen wij naar klanten over de hele wereld.

Bij Airco Techniek Noord staat persoonlijk contact voorop, u heeft 1 aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Korte communicatielijnen en begrijpelijke taal, dat is ons motto.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw installaties is van groot belang. Afhankelijk van waar de installaties opgesteld zijn hebben deze vaak veel te verduren. Doordat installaties vervuild raken verslechterd de werking en zal de levensduur over het algemeen korter zijn, daarnaast zijn installaties gevoeliger voor storingen. Door periodiek onderhoud uit te laten voeren zorgt u ervoor dat de installaties zo goed mogelijk blijven werken.

Airco Techniek Noord Vriestechniek vriezer

Advies of prijsopgave nodig?

Heeft u advies nodig of wilt u weten wat een reparatie of onderhoudscontract kost? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor Airco Techniek Noord?

Airco Totaal installateur

Totaal- installateur

Kleine of grote projecten, wij houden het overzicht. Doordat wij uw project kunnen ontwerpen, installeren en onderhouden weten wij als geen ander hoe het project is opgebouwd en kunnen wij het meest efficiënt werken.
Airco gecertificeerde experts

Gecertificeerde experts

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring en zijn gediplomeerde F-gassen erkende monteurs. Uw installatie is in handen van gekwalificeerde vakmensen met de laatste vakkennis.

Airco wij denken met u mee

Wij denken met u mee

Kwaliteit, service en persoonlijke benadering is ons handelsmerk. Wij onderscheiden ons door met u mee te denken en geven u graag advies. Samen met u bereiken wij het beste en mooiste eindresultaat.

Wij werken met de beste merken

Airco Techniek Noord werkt voornamelijk met A-merken, maar wij zijn merk- onafhankelijk. U bent vrij om een installatie van een ander merk te kiezen. Enkele A-merken die wij adviseren:
Daikin Airco logo
Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning logo
Carrier Airconditioning logo
Johnson Controls logo
GEA logo
Snowkey ijsmachines logo

Wat wij nog meer doen

Airco

Airconditioning

Koeltechniek

Koeltechniek